image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Обиратимуть селищного голову нової громади

29 квітня відбудуться вибори депутатів селищної ради та селищного голови Мирненської селищної об’єднаної територіальної громади. У нову територіальну одиницю увійдуть селище Мирне Мирненської селищної ради та села Новопилипівка, Соснівка, Оленівка, Тихонівка Новопилипівської сільської ради.

Вже затверджені виборчі округи та сформовано склад Мирненської селищної виборчої комісії. Також завершилася реєстрація кандидатів у депутати та на посаду селищного голови. Про це повідомляється на офіційному сайті райдержадміністрації. За крісло голови громади боротимуться 7 кандидатів: Cеме-нівський сільський голова Андрій Єрмоленко від «Солідарності» та  6 самовисуванців: двоє Юріїв Івановичів Радькових, один з яких діючий Мирненський селищний голова, Дмитро Радьков, Олексій Прокоф’єв, Микола Жидкевич і Павло Проскурня.

Зареєструвала  Мирнен-ська виборча комісія і 74 кандидати в депутати, які будуть вести змагання за 22 мандати.

Серед них: 21 представник від партії «Батьківщина», 13 — від «Солідарності», 11 — Аграрної партії, 8 — від радикальної партії, 6 кандидатів представляють політичну партію «Наш край», 5 — від «Самопомочі», 2 — від Всеукраїнського об’єднання «Укроп», 2 людини балотуються від «Опозиційного блоку», 6 претендентів  на місця в селищній раді  —  самовисуванці.