image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

У Запоріжжі оперативники розшукали та затримали чоловіка, який спричинив тілесні ушкодження жінці

В Комунарському районі Запоріжжя під час сварки чоловік в стані алкогольного сп’яніння  спричинив коханій тяжкі тілесні ушкодження. Відкрито кримінальне провадження.

18 квітня близько 22 години до Комунарського відділення поліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої допомоги. З тілесними ушкодженнями тулубу до лікарні госпіталізовано жінку 1985 року народження.

Встановлено, що 18 квітня громадянин в стані алкогольного сп’яніння з метою примирення прийшов за місцем мешкання жінки. Між ними виник конфлікт, в результаті якого зловмисник ножем наніс потерпілій удар в область тулубу. Після чого зник з місця події.

Співробітники кримінальної поліції Комунарського відділення поліції встановили місцезнаходження підозрюваного та затримали його.

На даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу місцевому мешканцю 1976 року народження.

Зловмиснику вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

З початку року працівники ГУНП в Запорізькій області 23 особам повідомили про підозру у нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, співробітники кримінальної поліції затримали раніше неодноразово засудженого чоловіка, який, під час вживання спиртних напоїв, спричинив смертельні тілесні ушкодження мешканцю міста Кам’янка-Дніпровська.

Відділ комунікації поліції Запорізької області