image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Техніка володіння м’ячем – на високому рівні

21:32 15.05.2018

В кінці першого тижня травня в Тамбовці пройшли відкриті турніри з волейболу та футболу, присвячені Дню Перемоги над нацизмом в Європі та вшануванню жертв Другої світової війни.

Неабиякі пристрасті кипіли на волейбольному майданчику серед гравців чотирьох населених пунктів району,а  саме Семенівки, Новобогданівки, Мирного та Ясного. Учасники турніру з волейболу демонстрували свою спритність та техніку володіння м’ячем. За словами головного судді змагань Василя Чернякова, спортсмени проявили непоганий рівень підготовки. До того ж зацікавленість до цього виду спорту зростає, доказом цьому є кількість учасників, яких цього року більше ніж у минулому.

Не менший інтерес у районних спортсменів викликає й  такий вид спорту, як футбол. Участь у турнірі взяли команди з шести населених пунктів району. Вони були розподілені на дві групи. В першій змагалися команди Костянтинівки, Семенівки та збірна команда Ясного та Проміня. Друга команда складалася зі спортсменів Вознесенки, Новопилипівки та Терпіннівської школи-інтернату.

У грі за почесне третє місце зустрілися збірна команда Ясного та Проміня та вихованці Терпіннівської школи-інтернату. Останні одержали перемогу з рахунком 3:2. У фінал вийшли костянтинівці та спортсмени з Вознесенки.

Головний суддя змагань Олександр Перебийніс зазначив, що грати на такому полі —  одне задоволення.

  • Сьогодні учасники отримують задоволення від гри, тому, що створені комфортні умови, сучасне покриття на футбольному полі, — зазначив він.

Він зауважив, що під час футбольних баталій спортсмени демонстрували видовищну гру та намагалися викластися на повну.

За підсумками обох турнірів призові місця розподілилися наступним чином. У турнірі з футболу верх взяли костянтинівці з рахунком 2:1. У турнірі з волейболу кращу гру показали спортсмени з Новобогданівки. Команди-переможці та гравці отримали кубки, медалі та грамоти.