image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Проведено просвітницький захід з суб’єктами пробації

19 червня напередодні святкування Дня Конституції України, фахівцем з питань соціальної роботи із суб’єктами пробації Мелітопольського МРВ з питань пробації Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України спільно з представниками Мелітопольського районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Мелітопольського району провели просвітницький захід з підлітками, які знаходяться в конфлікті з законом.

В ході заходу суб`єктам пробації було надано інформацію про те, що

прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, стало важливим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина, сприяло подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.

У червні 1996 року депутати Верховної Ради ухвалили Конституцію України. Це сталося на п’ятий рік після проголошення незалежності. Народні обранці працювали усю ніч з 27 на 28 червня — загалом безперервно 23 години. Під час голосування «за» висловилися 315 парламентарів.

Наприкінці заходу увагу суб’єктів пробації було звернено на те, що кожен громадян України має знати та поважати Основний закон країни, в якій він проживає.

Юлія Чеснок, провідний інспектор Мелітопольського міськрайонного відділу уповноваженого органу з питань пробації