image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Пенсійні послуги стають доступнішими для селян

9:27 12.07.2018

Валентин Бутенко (зліва) та перший заступник начальника Мелітопольського об’єднаного управління ПФУ Андрій Фесик

В селі Нове почав працювати агентський пункт Пенсійного фонду з обслуговування громадян. Відтепер послугами фахівців можуть скористатися 774 пенсіонери, які проживають у селах Новенської сільської ради, та більш молоді люди, які хочуть дізнатися про розмір майбутньої пенсії.

Отримати консультації від фахівців можна буде кожної третьої середи місяця. Перший заступник начальника Мелітопольського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Андрій Фесик зауважив, що такі агентські пункти врай необхідні у кожній сільраді.
— Перед нами стоїть мета — зробити пенсійні послуги доступнішими для мешканців сільської місцевості. За вашою територією закріплений спеціаліст управління та відповідальна особа, яка буде підтримувати зв’язок з цією людиною, — підкреслив він.
Новенський сільський голова Валентин Бутенко зазначив, що відкриття агентського пункту — дуже радісна подія для селян. Відтепер мешканцям сіл не треба витрачати час та кошти для того, щоб дістатися міста.
Заступник голови райдерж-адміністрації Ольга Станчев-ська та заступник голови райради Людмила Шляхтіна за-уважили, що в Новенській сільраді зроблено чимало для добробуту селян.
— Ваш сільський голова дбає про ваш добробут та комфортне життя на селі. Все робиться для людей. Наприклад, нещодавно у вас відкрилася сучасна амбулаторія, — наголосили вони.
Після урочистого відкриття до агентського пункту вирушили перші відвідувачі, які отримали від спеціалістів необхідну інформацію щодо нарахування пенсійних виплат.