image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

В Мелітополі поліцейські затримали чоловіка за збут наркотиків

Під час обшуку у місцевого мешканця 1958 року народження співробітники кримінальної поліції вилучили наркотичні засоби, які останній зберігав з метою збуту. Наркоділець затриманий. Триває досудове розслідування.

13 липня в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання громадянина 1958 року народження співробітники слідства та кримінальної поліції Мелітопольського відділу поліції вилучили 11 пакунків з наркотичною речовиною «канабіс» та пристрій для вживання наркотиків. А також близько 2 тисяч гривень.

Встановлено, раніше засуджений за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів чоловік зберігав наркотичні засоби з метою збуту.

Вилучене направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Загалом з початку 2018 року запорізькими поліцейськими 59 особам повідомлено про підозру у збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Нагадаємо працівники слідчого управління ГУНП в Запорізькій області затримали мешканця міста Дніпро за надання неправомірної вигоди детективу у розмірі 1000 доларів США.