image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Підлітки у конфлікті з законом відвідали мовний табір у м. Буча, Київської області.

17-20.07.2018р. у м. Буча, Київської області пройшов мовний табір «Differenttogether. Summertune-up», де прийняли участь троє підлітків, які перебувають на обліку сектору ювенальної пробації м. Мелітополя.

Даний захід відбувався в рамках реалізації соціального проекту «Вивчай англійську мову – відкривай нові можливості для себе», за підтримки Міністерства Юстиції України, Проектного офісу з питань пробації Міністерства юстиції України, «Лінігвіст», «mmpublications», «EDGE», «HEALTHRIGHTINTERNATIONAL», «EltonJohnaidsfoundation», ГО «Волонтер», «AgriteamCanada». У січні 2018 року стартував соціальний проект «Вивчай англійську мову – відкривай нові можливості для себе», на протязі цього часу підлітки у конфлікті з законом безкоштовно, щотижня вивчали англійську мову за підтримки мовних шкіл України та волонтерів пробації, які є викладачами іноземної мови. Літній мовний табір, це підбиття підсумків та заохочення тих підлітків, які пройшли повний піврічний курс з вивчення англійської мови. Також до табору були запрошені волонтери-викладачі, яких відзначили сертифікатами.

   Протягом тижня було сформовано три групи учасників, підлітки, волонтери-викладачі та співробітники секторів ювенальної пробації, у кожної з яких була своя програма.  Діти разом з волонтерами  «PeaceCorps» та ГО «Волонтер» створювали команду, навчалися медіограмотності, створювали соціальні ролики «Вивчай англійську, будь у темі!», здобували навички творчого та критичного мислення, брали участь у квесті з англійської мови. Волонтери-викладачі мали змогу оволодіти новими знаннями, тому як багато часу спілкувалися з носіями англійської мови, волонтерами «Корпусу Миру» та дізналися про нові тенденції у рамках викладання. Співробітники секторів ювенальної пробації вивчали питання індивідуального планування роботи з неповнолітніми суб’єктами пробації та мали змогу бути присутніми на «Всеукраїнському форумі з правосуддя для дітей» 19.07.2018р. де отримали сертифікати за реалізацію соціального проекту «Вивчай англійську мову – відкривай нові можливості для себе».

   Хочеться подякувати всім причетним, тому як організація, програма, насиченість заходу були на вищому рівні, підлітки у захваті, вони повернулися додому іншими, з вірою у себе та свої можливості.

Сектор ювенальної пробації
м. Мелітополя 
Південно-Східного МРУ ВКПП МЮ