image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Найкраще село

10:09 29.08.2018

18 серпня у м. Вільняськ відбулись змагання на звання найспортивнішого села у Запорізькій області під патронатом обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України. Близько 200 представників Запорізької області взяли участь у змаганнях.

Приємно зазначити про вдалий виступ команди мешканці   с. Костянтинівка Мелітопольського району (сілький голова – Тетяна Горбань).

Костянтинівські спортсмени довели свою перевагу та дружній дух у перетягуванні  канату, футболі, настільному тенісі, гирьовому спорті.

Так, Царан Олександр, вихованець Мелітопольської районної ДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Сергія Кубрака,   посів  1-е місце, штовхнувши гирю 94 рази, в ривку – 175 разів. Загальна сума – 269 балів.

Слюсар Вікторія у запеклій боротьбі посіла  2-е місце з настільного тенісу. Товстохатько Олексій у цьому виді спорту посів 3-е місце.

Велич села без спортивного успіху неможлива. Костянитнівці знають про це та висловлюють вдяку сільському голові за підтримку та допомогу.

Найспортивніші керівники

Всеукраїнські змагання серед голів сільських рад відбулись нещодавно у м. Скадовськ Херсонської області.

За звання найсильнішої  боролись представники 17-ти областей України, в тому числі і Запорізької області.

Надзвичайно приємно зазначити, що голова Полянівської сільської ради Мелітопольського району Любов Сергіївна Дутко стала бронзовою призеркою у змаганнях із шашок.  Нагадаємо, що у Любові Сергіївни в арсеналі є уже золота медаль у змаганнях серед сільських голів обласного масштабу.

Оксана ПУГАЧ, заступник директора МР ДЮСШ