image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

У Спаському відзначили день села

19 серпня  мешканці Спаського святкували день народження населеного пункту та Яблучний Спас, або Преображення Господнє.  З самого ранку селяни вирушили на святкове богослужіння.

Настоятель місцевої церкви отець Костянтин розповів селянам традиції святкування та зазначив, що у цей день до церкви приносять на освячення виноград та інші дари природи.

Після церковної служби селяни вирушили на святковий концерт. Там з визначним днем їх привітали чимало гостей. Голова райради Олександр Мордик відзначив, що за останні роки село змінилося на краще та додав: у тому, що село квітне та стає більш комфортним, є заслуга самих селян. В цьому також переконаний і директор місцевої агрофірми «Мир» Василь Руденький, який і сам не раз надавав фінансову підтримку на потреби села.

Терпіннівський сільський голова Наталя Овсяннікова зазначила, що запорукою розвитку Спаського є самі мешканці, які своєю щоденною працею роблять село кращим.

Під час урочистостей відбулося нагородження повнолітніх, старожилів та сімей з новонародженими. Також розігравалися цінні призи по лотереї. Впродовж урочистостей місцеві колективи та окремі виконавці демонстрували гостям свята свої вокальні та хореографічні здібності. Місцеві таланти подарували мешканцям Спаського чудовий настрій і за це отримали гучні оплески та вдячні посмішки.