image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Підсумки футбольного року: «Руслан» і «Відродження» — чемпіони, кубок у «GreenLife»

12:09 29.08.2018

В Мелітопольському районі підвели підсумки футбольного сезону 2017-2018 років. Участь у нагороджені команд, які посіли призові місця в першій та вищій лігах, взяли районні очільники. Голова райради Олександр Мордик звер-нувся до спортсменів зі словами привітання та зауважив, що протягом року вони показували високі результати.

Голова Федерації футболу Мелітопольського району Геннадій Принус подякував командам за активну спортивну діяльність. Також він висловив слова вдячності всім тим, хто докладає зусилля для розвитку футболу в районі.

За підсумками чемпіонату 2017-18 років ІІІ місце в 1 лізі зайняли «Авангард — Братське» з Новобогданівки, ІІ місце дісталося ФК «Костянтинівка», золото вибороли ФК «Відродження».

У вищій лізі ІІІ місце посіли «GreenLife» з Костянтинівки, срібло взяли ФК «Садове», а І місце завоював ФК «Руслан» (Менчикури).

Команди-переможці отримали кубки, грамоти, медалі та м’ячі.

Після урочистостей футбольні команди з Костянтинівки та Новобогданівки   зустрілися у фіналі розіграшу Кубку Мелітопольського району з футболу 2018 року. Команди-супротивники демонстрували на футбольному майданчику захоплюючу гру та проявили неабияку жагу до перемоги. З рахунком 1: 0 володарем Кубку стала команда «GreenLife» с. Костянтинівка.