image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Запрошуємо на прогулянку скандинавською ходьбою

В підтримку Всесвітнього Дня без автомобілів управління молоді та спорту запрошує взяти участь упрогулянці скандинавською ходьбою. Початок 22 вересня о 10.00 на площі Перемоги.

Метою проведення цього заходу є дотримання принципів свідомого екологічного способу життя, а також відповідального ставлення до навколишнього природного середовища та скорочення викидів у повітря газів.

В цей день пропонується відмовитись від використання транспортних засобів, які споживають пальне.

Важливість Всесвітнього Дня без автомобілів цілком зрозуміла. Крім того, багато хто з нас вже зараз розуміє, що є безліч прекрасних і перспективних альтернатив двигуну внутрішнього згоряння. Це не тільки нові технології, які приходять на зміну бензиновим і дизельним двигунам, але і добре забуті старі – велосипеди і піші прогулянки. Тож давайте задумаємося і спробуємо провести тільки один день без використання особистого автотранспорту. Цим ми неодмінно зробимо істотний внесок не тільки в наше власне здоров’я, здоров’я наших дітей і близьких, але здоров’я нашого рідного міста, позитивно впливаючи на оточуючу нас екологію.

Тому закликаємо всіх автомобілістів та небайдужих громадян долучитись до участі у цьому заході і 22 вересня залишити своє авто та хоча би на один день пересісти на повністю екологічний транспорт або просто прогулятися пішки.

Запрошуються всі бажаючі після попереднього підтвердження участі на електрону пошту: sportmlt@ukr.net.