image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Осіння мить, натхнення зліт — це все про вчительський турзліт!

Переможцець туристичних змагань — команда Костянтинівського НВО №1 «Таврія»

З 14 вересня по 16 вересня 2018 року на спортивно- туристичній базі МДПУ   ім. Б. Хмельницького в с. Богатир Якимівського району відбулися туристичні змагання серед працівників освіти Мелітопольського району.

В перший день на урочисту лінійку завітали заступник голови Мелітопольської районної ради Шляхтіна Л. В., завідуюча РМК Карташова М. Є., декан природничо-географічного факультету  Донченко Л. М.,  заступник  декана з виховної роботи та практик Топалова О. І.

Незважаючи на складні  погодні умови, 10 команд змагалися в таких етапах, як спортивне орієнтування, смуга перешкод, в’язання нош та туристичних вузлів, конкурсах «Природа і фантазія» та «Туристична пісня».

За підсумками в спортивному орієнтуванні I місце зайняла команда Трудівської ЗШ І-ІІІ ступенів, команда Костянтинівського НВО «Таврія» виборола II місце,  а III місце зайняла команда КЗ «Мирненський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Запорізької обласної ради.

В загальному заліку конкурсної програми I місце за-йняла команда Костянтинівського НВО «Таврія», II місце посіла команда Терпіннівського колегіуму «Джерело», на III місці команда Трудівської ЗШ І-ІІІ ступенів. На етапі «Смуга перешкод» перемогу отримали команда Костянтинівського НВО «Таврія», команда Трудівської ЗШ І-ІІІ ступенів виборола II місце,  а III місце зайняла команда Костянтинівського ліцею «Ерудит».

Без уваги організаторів не залишилася жодна команда, всі отримали грамоти за перемогу в різних видах змагань та конкурсах.

Переможці змагань отримали  кубки, грамоти та подарунки від відділу освіти, районної ради  та профспілкові ви-плати від Мелітопольської  районної організації профспілки працівників освіти та  науки України.

О. В. Сафонова, член президії Мелітопольської РОП працівників освіти і науки України