image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

В День села посадили дерево миру

29 вересня мешканці Нового відзначили день народження свого населеного пункту. Розділити радість свята завітали численні гості.

Першим до присутніх звернувся новенський сільський голова Валентин Бутенко. Місцевий очільник побажав селянам усіляких благ. Також він подякував тим, хто бере активну учать у житті сільради та сприяє процвітанню її населених пунктів. — Нам ніхто ніколи не відмовляв, а, навпаки, йшли назустріч нашим ініціативам. Сьогодні ми запросили наших сусідів з Мелітополя. Завдяки їхній підтримці ми відремонтували автошляхи, відновили вуличне освітлення у с. Зелене, владнали питання щодо вивозу сміття, — зазначає Валентин Бутенко.

Голова райдержадміністрації Сергій Селевич підкреслив, що за останні роки село Нове стало гарнішим та комфортнішим для життя. А перший заступник голови райради Людмила Шляхтіна зауважила, що успіх і процвітання села — це заслуга самих мешканців.

— Саме від вас, вашої невтомної праці розквітає село і стає кращим ваше життя, — звернулася до селян Людмила Шляхтіна.

Мелітопольський міський голова Сергій Мінько зауважив, що Нове та Мелітополь об’єднує не тільки територія, а й давня міцна дружба. Сергій Мінько вручив сільському голові сертифікат на медичне обладнання для амбулаторії.

До привітань приєднався і приватний підприємець Микола Димура та передав кошти на розвиток соціальної сфери села.

Під час заходу керівники міста та району висадили біля Новенського будинку культури символічне дерево миру — калину. Продовжилися урочистості святковим концертом та ярмарком із сільськогосподарською продукцією та виробами народних умільців.