image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Мешканці Данило-Іванівки приймали вітання

13:23 10.10.2018

В Данило-Іванівці святкування Дня села розпочалося виступом місцевого народного фольклорного ансамблю «Веснянка», який виконав гімн населеного пункту.

Першим до селян звернувся Новенський сільський голова Валентин Бутенко з побажаннями щастя, здоров’я та сімейного добробуту. Місцевий очільник подякував спонсорам та благодійникам, які допомагають владнати чимало проблемних питань та роблять життя селян комфортнішим.

До привітань також приєдналися представники районної влади. Заступник голови райдержадміністрації Ольга Станчевська та заступник голови райради Людмила Шляхтіна зазначили, що найголовнішим скарбом Данило-Іванівки є люди.

Мелітопольський міський голова Сергій Мінько, який приїхав на свято, запевнив, що данилоіванівці можуть і надалі розраховувати на підтримку міста. Він вручив сертифікат на придбання мікрофонів для колективу «Веснянка».

Свою повагу до односельців висловив і місцевий підприємець Микола Димура та передав кошти на потреби соціальної сфери села.

Впродовж свята селян та гостей розважали твор-чі колективи мешканців сіл Новенської сільської ради, які дарували присутнім гарний настрій та заряджали людей позитивною енергією.