image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

ПредставникиМелітопольського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області провели зустріч із засудженимиМелітопольської установи виконання покарань (№144)

14:20 10.10.2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

10 жовтня2018 року начальник Мелітопольського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області  Віталій Виперайленко таінспектор Наталія Монакова провели зустріч із засудженими в Мелітопольській установі виконання покарань (№144).

Зустріч було проведено для засуджених сектору для тримання жінок, засуджених вперше за злочини невеликої та середньої тяжкості, тяжкі та особливо тяжкі злочини, та індивідуальну бесіду для сектору для вперше засуджених жінок, які раніше працювали в суді, органах прокуратури, юстиції та правоохоронних органах.

В ході зустрічі із засудженимибуло детально розглянуто порядок здійснення пенітенціарної пробації, в ході якої дівчата дізналися про саме поняття «Пенітенціарна пробація», «Соціальний патронаж» та його суб’єкти, яка робота проводиться співробітниками пробації. Обговорювались всі проблемні питання, які можуть виникнути під час підготовки засуджених до звільнення, куди треба звертатися за допомогою після звільнення, реалізація їх права на побутове та працевлаштування, відновлення документів,  тощо. Також роз’яснено застосування до засуджених  статті 82 Кримінального кодексу України.

Начальник Мелітопольського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області  Віталій Виперайленкозазначив, що головне завдання підготовки до звільнення – це  завчасно посприяти вирішенню проблемних питань звільнених осіб та їх  соціальної адаптації.

 

Провідний інспектор Мелітопольського МРВ філії

ДУ «Центр пробації» в Запорізькій області     Ю.Ю. Чеснок