image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Мелітополь в котрий раз подтвердив свій статус найспортивнішого міста Запорізької області!

17 жовтня 2018 року у Запорізькому обласному центрі молоді відбулось розширене засідання колегії управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

На засіданні були присутні керівники області, керівники структурних підрозділів виконавчої влади з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту Запорізької області, представники комунальних закладів та установ міст, районів, об’єднаних територіальних громад Запорізької області.

Процедурою нагородження було розпочато роботу колегії Управління молоді, фізичної культури та спорту на якому місто Мелітополь було нагороджено кубком та грамотою  за перше місце у Всеукраїнському місячнику з облаштування  спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота». В місті Мелітополі цим заходом було охоплено  понад 3,0 тис. мешканців міста. Проведено роботи з упорядкування 53 спортивних майданчиків: 17 майданчиків за місцем проживання, 4 – у місцях масового відпочинку громадян, 32- за місцем навчання.

Також, місто Мелітополь став  переможцем в обласній спартакіаді серед збірних команд міст, сільських районів та ОТГ Запорізької області під лозунгом «Здорова молодь-здорова нація» у 2018 році.

В обласної спартакіади взяло участь 17 команд Запорізької області. Проіади включала 8 видів спорту. Перші 3 види спартакіади були проведені в квітні в м Мелітополі. Наше місто приймало збірні команди і брало участь в змаганнях з волейболу (жінки), шашок, а також в змаганнях «Мама, тато, я — спортивна сім’я».                                                                        Змагання з волейболу (чоловіки) та шахів традиційно пройшли в місті Енергодар з 11 по 12 травня 2018 роки.

А з 15 по 17 червня 2018 року в Приморську відбулися змагання з пляжного волейболу (чоловіки, жінки) та змагання «Здорова молодь — здорова нація!» (настільний теніс, пляжний теніс і естафета «Смуга перешкод»).  Працюючи на загальний результат мелітопольські спортсмени виявили велике прагнення до перемоги і справжню командну згуртованість.    У завзятому спортивному протистоянні, адже суперники були дуже гідні, в комплексному заліку Мелітополь став переможцем, з загальною кількість 1620 очок, випередивши місто Запоріжжя на 42 очки і залишивши позаду міста Енергодар та Бердянськ!

Управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради висловлює подяку:

— за допомогу у формуванні та підготовці команд з видів спорту: МДПУ ім. Б.Хмельницького (ректор Солоненко А., заступник декана природничо — географічного факультету МДПУ Топалова О. ), тренерів ДЮСШ №1: з волейболу Магулу О. і  Груднєву О., з шахів — Каграманняца В., з шашок ДЮСШ №1 — Гуляеву О.;

— за підготовку і допомогу в проведенні змагань: ДЮСШ №1 (заступника директора Поспєлова С.), центр дитячої та юнацької творчості (в.о. діректра Коз’яковій Н.) і міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (керівник Гур’єва В.)

— за самовідданість і прагнення до перемоги: спортсменів Акулова В’ячеслава, Вишнякова Дмитра, Волковського Віктора, Держака Віталія, Міщенка Сергія, Лубана Микиту, Нечипорука Сергія, Поляхова Юрія, Коновальчука Сергія, Бородай Олександра, Самойлову Світлану, Беккауера Владислава, Єфремову Юлію, Жеглова Вадима, сім’ю Лук’яненків, Прядка Олександа, Івченка Валерія, Кобевка Владислава, Дурмаджи Артема, Кочкіну Анну, Бондаренко Ларису, Горбатюк Світлану, Поспєлову Олену, Калинко Олесю, Стрельчук Надію, Греджеву Ірину, Чуприну Олену, Головчак Наталю, Гефель Катерину, Булгакову Ольгу, Букша Катерину, Сурядну Оксану.