image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Запекла боротьба за кубок Аграрної партії

11:18 08.11.2018

3 листопада футбольні команди Мелітопольщини взяли участь в турнірі на кубок Аграрної партії. За головний приз змагалися 17 команд.

Суперники визначалися під час жеребкування, матчі проходили у два тайми по 15 хвилин кожен, команда, яка програвала, вибувала зі змагань.

Під час матчів розгорнулася запекла боротьба, тож здобути перемогу було нелегко. Так, за третє місце змагалися ФК «Вознесенка» та ФК «Костянтинівка», у підсумку з рахунком 2:0 перемогли спортсмени з Костянтинівки. У фіналі зустрілися Мирненська ОТГ та СК «Костянтинівка», з рахунком 1:0 перемогу та кубок здобув спортивний клуб Костянтинівки.

Для всіх команд організатори та спонсори підготували не тільки кубок, медалі та грамоти, а й грошові премії. Голова районної федерації футболу Геннадій Принус розповів, що за перше місце команда отримала 1200 грн., за друге — 1000, за третє — 800 грн. Крім того, всі команди-учасниці, починаючи з четвертого місця, отримали по 500 грн. Геннадій Принус подякував сільгоспвиробникам району, які є членами Аграрної партії, за підтримку спорту і наголосив, що цей турнір проводиться другий рік поспіль. Також при підтримці аграріїв проходять змагання з міні-футболу, і присвячені вони пам’яті славетних працівників сільськогосподарської галузі.

Голова районної організації Аграрної партії України, керівник ТОВ «Тера ВОМ» Сергій Зінченко зауважив, що спорт — це, перш за все, здоров`я та чудове самопочуття, саме тому сільгоспвиробники залюбки підтримують футбольні команди району.

Своє захоплення вправністю футболістів висловив і голова районної ради Олександр Мордик та подякував організаторам і спонсорам за розвиток спорту.

За результатами матчів також були визначені кращі гравці. Так, найкращим захисником став Олександр Катанцев, Владислав Мотронюк отримав титул найнадійнішого воротаря, а серед нападників вищу майстерність продемонстрував Дмитро Рябець.