image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Не палити та бути здоровим

12:24 05.12.2018

Протягом листопада з метою пропаганди здорового способу життя в Спаській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. була проведена превентивно-просвітницька акція «Не палити та бути здоровим».

Паління — дуже серйозна проблема у нашому житті. З кожним роком в Україні ми спостерігаємо дуже сумну картину, а саме — погіршення стану здоров’я молоді, хворобливість. Вживання алкоголю і тютюну для декого стало майже сенсом життя.

До проведення просвітницьких заходів з питань пропаганди здорового способу життя, профілактики шкідливих звичок було залучено учнів нашої школи. Учні 5-7 класів переглянули презентацію «Вплив паління на організм людини».

Психологом школи, Гроудою І.Ю. було проведено анкетування «Курити чи не курити» та бесіда «Не спалюй свого майбутнього», а також організовано перегляд соціального ролика «Створимо майбутнє без куріння заради збереження здоров’я».. Діти ознайомилися з історією виникнення тютюну, впливом його на організм людини і оточуючих. Під час бесіди учням розповіли про наслідки паління, побажали людям не палити і закликали цінувати й берегти себе. Учні довели, що одне з найважливіших правил здорового способу життя — це позитивний настрій та активність, активність і ще раз активність, що треба бути життєрадісними, позитивними та відкритими до всього світу. Всі діти мають відповідальне ставлення до власного здоров’я, а також негативне — до куріння, алкоголю та наркотичних речовин.

О.І. Євженко, Спаська ЗОШ І-ІІІ ст.