image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

В об’єднаній громаді — об’єднаний навчальний заклад

Директору школи Ользі Тушиній (ліворуч) Тетяна Озерова вручила подяку Департаменту освіти і науки облдержадмінстарції

Новобогданівській школі «Успіх» виповнилося 55 років. З цього приводу 30 листопада в начальному закладі відбулися урочистості, на які зібралися випускники різних років, педагоги, учні та безліч гостей.

Після створення Новобогданівської ОТГ школа була переформатована у комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Успіх», який об’єднав три філії: Відродженську , Старобогданівську І-ІІ ступенів і Троїцьку І ступеню. А загальна кількість учнів тут перевищує 560 дітей. Всього за роки існування школа дала путівку в життя більш ніж чотирьом тисячам випускників, серед яких 55 золотих і 38 срібних медалістів.

Першим на урочистостях до присутніх звернувся голова Новобогданівської об’єднаної громади Дмитро Хлистун, він пригадав, що за 55 років колективу школи довелося пережити чимало. Зокрема, вибухи на артскладах, коли снаряди влучили саме у будівлю навчального закладу. Він зауважив, що тоді від школи лишилися майже самі стіни, і важко було повірити, що за три місяці її відновлять, і 1 вересня учні повернуться за парти. Але все ж за сприяння держави вдалося зробити неможливе — навчання розпочалося за графіком.

Директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Озерова наголосила, що цей заклад відповідає сучасним вимогам освіти, і підкреслила, що була приємно вражена сучасним оснащенням кабінетів. Заступник голови Мелітопольської райдержадміністарції Ольга Станчевська подякувала вчителям за їх непросту працю. Заступник голови Мелітопольської районної ради Людмила Шляхтіна побажала учням та педагогам нових звершень і успіхів у всіх починаннях.

На урочистостях подяки і грамоти обласного Департаменту освіти отримали педагоги, які зробили чималий внесок в розвиток навчального закладу.