image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

У Запорізькій області призупинять полювання до завершення дії воєнного стану

фото с сайта https://www.radiosvoboda.org/

Голова облдержадміністрації Костянтин Бриль доручив  підготувати проект розпорядження щодо призупинення полювання на території регіону. Відповідне завдання отримали фахівці Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

– За результатами обговорення під час засідання Ради оборони області мною надано доручення Департаменту екології облдержадміністрації підготувати проект розпорядження щодо заборони полювання під час дії воєнного стану. Маю надію, що мисливці поставляться з розумінням до цієї заборони. Адже основні райони, де відбувається полювання – це Приазовський, Приморський, Розівський, Більмацький та Якимівський. Тобто ті, які межують з ООС та державними кордонами. І перевіряти кожну людину, яка ходить зі зброєю на території регіону,  досить важко. Також ми не можемо допустити, аби агресори та провокатори скористалися ситуацією та озброєними пересувалися територією Запорізького краю під виглядом мисливців. Тож прошу всіх поставитись до ситуації із розумінням, адже безпека наших громадян важливіша за розваги чи подібний промисел, – підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Призупинення полювання в Запорізькій області  діятиме з сьомого грудня 2018 року і триватиме до завершення терміну дії воєнного стану.

Джерело: сайт Запорізької ОДА