image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Свято Миколаяу дитячій бібліотеці

День Святого Миколая є особливо бажанимдитячимсвятом, яке приносить відчуттяпередноворічноїатмосфери і приємнісюрпризи.Здавніх-давен День Святого Миколаясвяткували весело. Завчасноготувалималенькідаруночки, пекли печиво, запрошувалимузик, скликали гостей.

Він приходить непомітно, і тільки до тих, хто був слухняним та допомагав мамі і татові протягом усього року. Але щоб про це дізнався святий Миколай, йому неодмінно потрібно написати листа. В цьому листі дітлахи описують всі свої хороші справи та вчинки, побажання та мрії.

16 грудня у Клубі сімейного дозвілля «HappyLand» дитячої бібліотеки «Мальвіна» для дітлахів був проведений майстер-клас «Лист Святому Миколаю» де хлопчики та дівчатка написали листи з побажанням Святому Миколаю. Під час зустрічі діти дізнались історію свята Святого Миколая та мали змогу поспілкуватись між собою, розповівши трішечки про себе: хто вони, де живуть, чи є у них домашні тварини та улюблені іграшки.

17 груднядоцентральноїдитячоїбібліотеки «Мальвіна» завіталиучні  2-Б класупочатковоїшколи №2.Діти почули історію свята, а, переглянувши мультфільм «Дівчинка та зайці»,  порівняли дії головної героїні  з добрими справами Святого Миколая.

УчениціМелітопольськогоВищогопрофесійного училища з професії «Кравець» зісвоїммайстромвиробничогонавчанняОленоюБаричевоюпідготували для дітеймайстер-клас «ЧобітокМиколая».

Гостібібліотеки з захопленнямприкрашали «ЧобітокМиколая» різноманітнимивізерунками з паєток та  кружев. Завдякисвоїйбагатійфантазіїдітлахивиготовилидужеяскравіавторськіроботи.

А вже 19 грудня усі дітлахи, що писали листи Святому Миколаю у  дитячій бібліотеці «Мальвіна», прийматимуть участь у захоплюючому майстер-класі з розпису печених «миколайчиків».

СвятийМиколайвчитьрадіти нетількиподарунку, а увазі, навіть  маленькому сюрпризу — прянику, солодощамабо фруктам, а такожцінувати добро і даруватиіншимрадість!