image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Порадували малечу

16:15 27.12.2018

Традиційно 19 грудня у День Святого Миколая привітання та подарунки отримали діти, які перебувають на лікуванні в Мелітопольській центральній районній лікарні.

Свято для них організували районні керівники та працівники відділу культури. Тож у цей день до маленьких пацієнтів завітали казкові герої на чолі із самим Чудотворцем Миколаєм. Скорішого повернення додому малечі побажали голова Мелітопольської райдержадміністрації Сергій Селевич та заступник голови Мелітопольської районної ради Людмила Шляхтіна.

Діти, які у свято лікувались у ЦРЛ, отримали подарунки та розважилися під час конкурсів.

Не залишились без уваги в цей день і дітлахи, які перебувають у Мирненському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації. Вихованці закладу разом із педагогами підготували театралізовану виставу та порадували присутніх своєю творчістю. Разом зі Святим Миколаєм вручили подарунки малечі заступник голови Мелітопольської районної ради Людмила Шляхтіна та заступник голови Мелітопольської райдержадміністрації Ольга Станчевська.

Діти активно брали участь у розвагах, раділи святу, співали пісні та водили хороводи.

Подарунки отримали і діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, які перебувають та виховуються в сім’ях опікунів, піклувальників та прийомних родинах, а також дітлахи, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Крім того, для 15 дітей пільгових категорій було організовано відвідування новорічної вистави у Запорізькому державному цирку.