image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Заслуги ветерана відзначили орденом

11:41 14.02.2019

Понад 20 років на посаді сільського голови і близько 40 ро-ків в місцевому самоврядуванні. Саме стільки пропрацював мешканець Костянтинівки, ветеран праці Анатолій Демидович Чупрун. 6 лютого йому виповнилося 80 років.

З Днем народження ювіляра привітав голова Мелітопольської райдержадміністрації Сергій Селевич. Він побажав ветерану наснаги, здоров`я та наголосив, що теперішні колеги Анатолія Демидовича завжди будуть раді отримати пораду від такого досвідченого керівника.

На честь ювілею та за чималий внесок у розвиток району Анатолія Чупруна нагородили орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» третього ступеня. Зі святом його також привітала Костянтинівський сільський голова Тетяна Горбань та розповіла, що цього року в Костянтинівці планується запровадити звання «Почесний мешканець села», а ювіляр — перший претендент на його присвоєння.

За роки діяльності Анатолія Чупруна була закладена основа соціальної сфери сучасної Костянтинівки. Сам він вважає, що найвдалішим з них є відрізок часу з 1984 по 1987 роки.

Зараз ювіляр також займає активну громадську позицію та пильно слідкує за долею Костянтинівки, він впевнений: з кожним роком рідне село ставатиме ще кращим.