image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Ветерани отримали нагороди

З нагоди 30-річчя виведення радянських військ з Афганістану в Мелітопольському районі на урочисті збори прийшли воїни-інтернаціоналісти, аби згадати бойовий шлях та поспілкуватися. До ветеранів звернулися районні керівники. Голова районної ради Олександр Мордик зауважив, що в суспільстві багато думок щодо подій в Афгані, але, незважаючи на це, воїни-інтернаціоналісти є гідним прикладом мужності.

— Ви з честю та мужністю виконували свій обов’язок. Сьогодні в Мелітопольському районі живуть 182 воїни-інтернаціоналісти, 79 вже пішли з життя, а п’ятеро не повернулися з тієї війни, — зауважив він.

Голова райдержадміністрації Сергій Селевич побажав ветеранам війни здоров’я та довгих років життя. Також районний очільник підкреслив, що воїни-інтернаціоналісти завжди залишатимуться взірцем мужності та відваги для молодого покоління.

Депутат райради, керівник благодійної організації » Фонд «Мелітопольський край» Микола Кишко передав організації воїнів-інтернаціоналістів грошову допомогу та побажав всього найкращого.

Голова районної організації воїнів-інтернаціоналістів Олександр Матюшко розповів, що сьогодні організація веде активну роботу і подякував за підтримку районним керівникам. Олександр Матюшко побажав побратимам міцного здоров’я. Воїни-інтернаціоналісти отримали обласні та районні нагороди, а також ювілейні медалі та ордени.

Не оминули увагою тих, хто за станом здоров’я не зміг потрапити на районний захід. Так, ветерана, який мешкає в Костянтинівці, Віктора Патрикея відвідали голова райради Олександр Мордик, депутат райради Олександр Баша та голова організації воїнів-інтернаціоналістів Олександр Матюшко. Олександр Мордик вручив воїну-інтернаціоналісту ювілейну медаль та матеріальну допомогу. Районний очільник побажав ветерану війни усіляких благ.

Також районні керівники та ветерани-афганці взяли участь у мітингу біля пам’ятного знака воїнам-інтернаціоналістам у Мелітополі.