image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

#Стопнаркотик_кольорижиття

10:45 04.04.2019

 3 квітня 2019 року підлітки у конфлікті з законом та співробітники сектору ювенальної пробації м. Мелітополя приєднались до флеш-мобу#СТОПНАРКОТИК_КОЛЬОРИЖИТТЯ. Мета якого боротьба з надписами та зображеннями в громадських місцях, які сприяють рекламі та популяризації наркотичних засобів та інших шкідливих звичок шляхом їх замальовування і перетворення на кольорові зображення.

Місце для перетворення обрали одразу, це невеличка споруда біля дитячого майданчику одного зі спальних районів міста. Затишний дворик, велика кількість людей, які щодня ходять на роботу, школу, дитячий садочок і кожен день бачать надписи з пропагандою купити «отруту». Що казати, навіть моя дитина, вже питає: «Що це за написи? Якісь електронні адреси…Давай «погуглім», цікаво ж!», -так їй всього 7 рочків, а підлітки яким 13-14-15-16 років, вони «гуглять», дивляться, цікавляться і  замовляють  та пробують. А далі…. далі залежність, стійка, нестерпна, швидка залежність. Горе для батьків та дітей, тягар, з якими «сильні» борються усе життя, а «слабкі» здаються та йдуть…у прірву та назавжди…

Так в наших підлітків не має зверх здібностей до малювання та творчості, але в них є бажання не бути осторонь, вони вчора зробили, нехай одну, не велику, але ДОБРУ СПРАВУ!

Мусієнко Наталя, сектор ювенальної пробації м. Мелітополя