image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Бізнес-ідея і майданчик для неї

15:28 10.04.2019

5 квітня Меморандум про співпрацю у реалізації проекту виставкового центру «МЕЛІТОПОЛЬ-ЕКСПО» підписали голова райдержадміністрації Сергій Селевич та голова громадської спілки «Асоціація малого та середнього бізнесу України» Андрій Лось.

Цей документ передбачає співпрацю Мелітопольської районної державної адміністрації, Мелітопольської міської ради, громадських організацій та товариств з обмеженою відповідальністю щодо створення сучасного виставкового центру на території індустріального парку «Мелітополь», поблизу с. Костянтинівка, загальною площею близько 3500 кв. м.

Як розповів Андрій Лось, діяльність центру буде спрямована на розвиток місцевих підприємств малого та середнього бізнесу, на його площі господарства зможуть безкоштовно виставляти власну продукцію, обмінюватись досвідом та залучати інвесторів до співпраці. Мова йде про вихід не лише на регіональні ринки, а й на міжнародні. В свою чергу це дозволить створити нові робочі місця та активізувати наповнення місцевих бюджетів.

А Сергій Селевич наголосив, що «Мелітополь-Експо» стане бізнес-майданчиком не лише для підприємців міста та району, а й для сусідніх областей.

Крім того, експоцентр буде додатково використовуватися для проведення різнопланових заходів ділового, культурного та соціального характеру, що сприятиме зміцненню зв’язків між бізнесом, владою та громадою заради об’єднання зусиль для забезпечення сталого економічного розвитку всього регіону.