image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Розподілили додаткові бюджетні кошти

15:43 17.04.2019

Залишки грошових надходжень розподілили за різними статтями міського бюджету на 2019 р. Таке рішення було ухвалено виконавчим комітетом 11 квітня.

Загальний обсяг перерозподілу — 10,852 млн. грн. Гроші спрямували таким чином: управлінню соціального захисту населення — 600 тис. грн. на виконання міської програми компенсаційної виплати відшкодування витрат за надані пільги та надання додаткової соціальної допомоги окремим категоріям громадян; управлінню комунальної власності — 200 тис. грн. на виконання міської програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (співфінансування); управлінню молоді та спорту — 125 тис. грн. на реалізацію міської програми «Розвиток та популяризація легкої атлетики в м. Мелітополь».

Відділ охорони здоров’я отримає 2,669 млн. грн.: на придбання медичного обладнання (457 тис. грн.) , на виконання міської програми медичної допомоги окремим верствам населення (500 тис. грн. на придбання туберкуліну), на міську програму покращення діагностики та профілактики злоякісних новоутворень у жінок і чоловіків м. Мелітополь (212 тис. грн.) та на міську програму фінансової підтримки закладів охорони здоров’я, що надають первинно-медичну допомогу (капітальний ремонт Центру первинної медико-санітарної допомоги № 2 — 1 млн. грн., капітальний ремонт ЦПМСД № 1 — 500 тис. грн.).

Також було вирішено надати додаткові асигнування відділу культури — 145 тис. грн. на поточне утримання закладів культури, управлінню освіти — 4400 тис. грн. на проведення капітального ремонту ЗОШ № 1, виконавчому комітету — 360 тис. грн. на реалізацію 2 програм (міська програма сприяння органів місцевого самоврядування обороноздатності, теробороні, мобілізаційній підготовці та забезпеченню патріотичного ставлення до державної символіки — 160 тис. грн. та міська програма відзначення переможців міських конкурсів — 200 тис. грн.). Буде надано додаткові кошти відділу капітального будівництва — 2353 тис. грн. як співфінансування будівництва Центру надання адміністративних послуг в форматі «прозорий офіс». Крім того, вирішено збільшити обсяг бюджету за трансфертами, які надані з державного бюджету на загальну суму 2744, 7 тис. грн. (освітня субвенція на реалізацію «Нової української школи» — 2381 тис. грн., надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами — 363, 7 тис. грн.).