image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

З передової повернулися без втрат

13 травня з району проведення Операції об’єднаних сил прибули на місце постійної дислокації бійці однієї з військових частин. В цей день на них з нетерпінням чекали побратими, друзі та рідні на вокзалі станції Федорівка.

Не оминули цю радісну подію і районні та міські керівники, очільники сільських громад. Після міцних обіймів та дружніх поцілунків на військових чекала церемонія нагородження. Першим до захисників звернувся голова Мелітопольської райдержадміністрації Сергій Селевич, який наголосив на високій професійності українських військово-службовців і побажав їм міцного здоров’я, мирного неба та непохитної віри у перемогу.

А голова Мелітопольської районної ради Олександр Мордик підкреслив, що наразі в армії на рівні із чоловіками служать і жінки, які не поступаються своїми професійними якостями. Він запевнив присутніх, що їх праця на благо Батьківщини є вкрай необхідною. Також вітальні слова лунали від заступника Мелітопольського міського голови Сергія Прийми, сільського голови Новобогданівської об’єднаної територіальної громади Дмитра Хлистуна та Семенівського сільського голови Андрія Єрмоленка. Раз по раз у приміщенні вокзалу лунали слова : «Слава Україні!» і у відповідь: «Героям слава!»

Бійці отримали подяки та грамоти від районної ради, міського виконкому та Семенівської сільської ради. Нагороди бійці отримали за активну участь у забезпеченні територіальної цілісності нашої держави, вияв мужності та героїзму під час виконання службових обов’язків на територіях Донецької та Луганської областей. Та головне те, що при виконанні службових обов’язків на передовій жоден захисник не загинув.