image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

У Мелітополі поліцейські оперативно затримали підозрюваного у пограбуванні

Працівники кримінальної поліції за півгодини розшукали зловмисника, який у Мелітополі в під’їзді будинку пограбував жінку.  Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 КПК України.  Триває перевірка на його причетність  до скоєння аналогічних злочинів.

21 травня близько 13:00 до Мелітопольського відділу поліції з заявою про пограбування звернулась місцева мешканка 1992 року народження.

Слідчо-оперативною групою встановлено, що в під’їзді одного із будинків на проспекті Богдана Хмельницького невідомий шляхом ривку з шиї жінки відкрито заволодів її золотим ланцюжком з прикрасою та втік.  Потерпіла одразу викликала поліцію та надала прикмети зловмисника.

Вже через півгодини співробітники кримінальної поліції розшукали та затримали нападника на вулиці Дружби у Мелітополі. Ним виявився раніше судимий за корисливі злочини мешканець Мелітополя 1995 року народження.

Викрадені золоті вироби грабіжник здав до ломбарду.

На даний час підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Оперативники перевіряють чоловіка на причетність до скоєння інших корисливих злочинів на території Мелітопольського району.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Санкцією статті передбачене покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Усього з початку року працівники поліції Запорізької області розкрили 98 пограбувань, 108 особам повідомлено про підозру.

Нагадаємо, що в місті Бердянськ оперативники затримали підозрюваних у пограбуванні квартири та вилучили зброю.

Відділ комунікації поліції Запорізької області