image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Резервісти опановують військову справу

10:02 23.05.2019

Резервісти присягнули на вірність українському народові. Урочиста церемонія відбулася 16 травня в рамках навчальних зборів батальйону територіальної оборони.

Протягом 10 днів військові поглиблюватимуть знання про тактику бою та особливості застосування зброї.

Командир військової частини батальйону тероборони Олександр Зуєв розповів, що солдати, сержанти та офіцери відточуватимуть свою майстерність.

— Значна частина солдатів, сержантів і офіцерів в цьому році вже пройшли місячну і двотижневу підготовку в провідних військових вузах і на військових базах України — це перша і друга роти, а також окремі взводи, які були вже не на одних зборах. Це люди підготовлені. На планових зборах вони будуть виконувати навчально-бойові завдання. Третя рота майже в повному складі сьогодні приймає присягу, тут і новачки, і ті, хто служив раніше, — наголосив він.

На урочистому заході були присутні керівники військового комісаріату, міські та районні очільники. Голова Мелітопольської райдержадміністрації Сергій Селевич побажав резервістам успішних навчань та отримати корисні навички. До бійців також звернувся голова правління ГО «Спілка учасників АТО Мелітополя» Володимир Мінко.

Військовий капелан благословив резервістів на добру службу та окропив їх святою водою.