image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Передплата на газету «Новий день» триває!

12:18 07.08.2019

Редакція нагадує читачам, щоб не забули передплатити міськрайонну газету «Новий день» і продовжує проводити розіграш цінних призів серед своїх передплатників.

Цього разу подарунок отримала (як виявилося, до свого ювілею) мешканка м. Мелітополь Тетяна Попова.

— Такий приємний сюрприз, подарунок до Дня народження, — з гарною посмішкою розповіла нам переможниця (на фото). — Ніколи не вигравала! А тут з пошти повідомили, що мене чекає подарунок від «Нового дня». Передплачує моя родина газету давно — ще з 50-х років, коли вона називалася «Радянський степ», батьки отримували її. В редакції кореспондентом працював маминої подруги брат Шпит Михайло Васильович. З того часу інших газет і не передплачую. Нещодавно відносила в міський музей старі екземпляри газети і зараз з задоволенням читаю «Новий день» та дякую колективу за подарунок!

Тетяна Дмитрівна розповіла нам, що все життя працювала, більшість трудового стажу отримала на Моторному заводі.

— З ностальгією згадую колег і заводські цехи, шкодую, що такий промисловий гігант зруйнований. На пенсію пішла з іншого підприємства, але частіше згадую про Моторний. Заводські друзі-ветерани привітали мене з Днем народження, згадували роки молодості і свою роботу. І так був чудовий настрій, а завдяки газеті він подвоївся!

Редакція газети «Новий день» вітає ювілярку зі святом та виграшем, бажає здоров’я і щоб фортуна завжди посміхалася й підносила їй лише приємні сюрпризи. А також ми обіцяємо й надалі радувати своїх читачів приємними подарунками, проводити чудові зустрічі і друкувати цікаві й корисні матеріали. Залишайтеся з нами, бо вас завжди чекає «Новий день»!