image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Газета «Новий день» отримала відзнаку творчого конкурсу

Нагородження переможців всеукраїнського творчого конкурсу відбулося в середині вересня в карпатському курорті Буковель. Спеціальну відзнаку отримала і Мелітопольська міськрайонна газета «Новий день».

Понад 150 журналістів із різних куточків країни (у тому числі із Запорізької області) взяли участь у фестивалі «Буковель. Натхнення», що проходив у мальовничому куточку Карпат — гірськолижному курорті №1 країни — Буковелі. Організатори цього цікавого і насиченого різноманітними заходами дійства стали Український журналістський фонд, команда засновника «Буковелю» Олександра Шевченка та співорганізатор навчальної програми — Національна спілка журналістів України. В рамках фестивалю були проведені майстер-класи, практичні тренінги, літературні вітальні, дискусії та прес-конференції. На всеукраїнському фестивалі також були нагороджені переможці творчого конкурсу Національної спілки журналістів України 2019 року на звання найкращих у професії.

У складі журі творчого конкурсу, що традиційно проводиться у червні з нагоди Дня журналіста, працювали голова НСЖУ Сергій Томіленко, секретар НСЖУ Зоя Шарикова, відомі журналісти й громадські діячі .

Напередодні професійного свята — Дня журналіста — вони оголосили імена переможців і активних учасників конкурсу на звання кращих у професії та в спілчанській роботі. А вже у вересні, на журналістському фестивалі «Буковель. Натхнення» відбулася урочиста церемонія вручення відзнак. Ця церемонія, що провів голова НСЖУ Сергій Томіленко, стала «урожайною» для Запорізької обласної організації НСЖУ і запорізьких журналістів.

Керівник ЗОО НСЖУ Наталія Кузьменко і відповідальний секретар Валентина Манжура отримали Диплом переможця в номінації «Журналістська акція» за організацію та проведення благодійних аукціонів «Рука підтримки» (збір коштів для журналістів-ветеранів, для колег-журналістів, які потребують лікування). Вони також отримали Спеціальну відзнаку в номінації «Краща обласна організація НСЖУ». За активну участь у творчих конкурсах НСЖУ Спеціальні відзнаки і журналістські «Оскари» отримали головна редакторка міськрайонної газети «Таврія» Людмила Арман ( м. Токмак, Запорізька область) і головна редакторка міськрайонної газети «Новий день» Діляра Кудусова (м. Мелітополь, Запорізька область).

В номінації «Журналіст року» Спеціальної відзнаки удостоєний Володимир Головатий (м. Бердянськ, Запорізька область) — журналіст ТОВ «Інформаційна група ПРО100» за цикл публікацій з гострих соціальних проблем.