image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Заява про наміри

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО «АСТУРУС ЮГ», юр. Адрес: 72319, Запорізька обл., місто Мелітополь, ВУЛИЦЯ ГЕТЬМАНСЬКА, будинок 109, заявляє про намірибудівництва 3-х під’їзного 5-ти поверхового будинку для відпочинку.

Характеристика діяльностіоб’єкта: «Будівництво будинку для відпочинку за адресою:Запорізька обл., Приморський район, м Приморськ, вул.Курортна, 25». Транскордонного впливу не має.Технічнітатехнологічнідані: Будівництво 3-х під’їзного 5-ти поверхового будинку для відпочинку. Нормативна довговічність — 100 років.Соціально-економічнанеобхідністьплануємоїдіяльності. Будівництво будинку для відпочинку створює місце відпочинку всіх верств населення і створює на час будівництва робочі місця.Потреба в ресурсах: земельних — додаткових земельних ресурсів не потрібно, земельна ділянка відведена під будівництво будинку відпочинку; сировинних — будівельні матеріали згідно кошторису на будівництво, енергетичних — електропостачання згідно договору №105 від 20.03.2018 з ПАТ «Запоріжжяобленерго».; водних — джерелом водопостачання є існуючі мережи бази відпочинку «Ореховая роща»,водовідведення передбачається в існуючі каналізаційні мережі бази відпочинку «Ореховая роща». Річні витрати води – 4,154 тис.м3/сезон; трудових — під час будівництва – 57 людей, під час експлуатації – 20 людей.Транспорте забезпечення — під час будівництва — автотранспорт будівельних організацій-підрядників.

Екологічні та інші обмеження: У зв’язку з тим, що під час експлуатації об’єкта будівництва джерела шкідливого впливу відсутні, нормативна санітарно-захисна зона від об’єкта не встановлюється.

Необхідна еколого-інженерна підготовка і захист території не потребується.

Впливоб’єкта на клімат і мікроклімат, водне середовище, рослинний татвариннийсвіт, заповідніоб’єкти, грунт, навколишнєтехногеннесередовище — відсутній; повітрянесередовище: під час експлуатації – відсутній, під час будівництва — викиди в атмосферне повітря при будівництві визначаються в матеріалах ОВНС, навколишнєсоціальнесередовище — оцінюється як прийнятний.Зібрані відходи передбачається вивозити на підприємства, що мають ліцензію на поводження з даними видами відходів згідно з укладеними договорами. Обсяг виконання ОВНС — в скороченому обсязі, згідно ДБН А.2.2-1-2003 «Склад і зміст матеріалів оцінки впливів на навколишнє середовище (ОВНС) при проектуванні і будівництві підприємств, будинків і споруд».Ознайомлення з проектними матеріалами і подача пропозицій протягом 30 днів з моменту публікації Заяви про наміри щодня з понеділка по п’ятницю з 9-00 до 16-00 за адресою: Запорізька обл., місто Мелітополь, вулиця Гетманьська, будинок 109, +38(067)613-67-01. Подача пропозицій протягом 30 днів з моменту публікації Заяви про наміри в відділ по роботі зі зверненням громадян Приморської міської Ради за адресою: 72102 вул. Центральна, 7 м. Приморськ Запорізька обл. Контактний телефон (061 37)7-25-13.