image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Школа відзначила поважний ювілей

10:13 10.10.2019

4 жовтня Долинській школі I-IIст. виповнилося 60 років. З нагоди ювілею колектив навчального закладу привітали численні гості: випускники, ветерани праці та районні керівники. Першою до присутніх звернулася директор Людмила Бурдєєва, яка висловила впевненість, що школа зустріне ще не одну ювілейну дату. Вона також наголосила, що за ці роки навчальний заклад дав путівку у доросле життя сотням учнів, якими вони пишаються.

Голова райдержадміністрації Сергій Селевич наголосив на важливості професії вчителя та його ролі у житті дитини.

— Саме завдяки своїм вчителям я і обрав надалі свою майбутню професію, немає більш поважної роботи, ніж робота вчителя, — сказав він.

Районний очільник побажав колективу нових звершень та талановитих учнів.

Сергій Серевич вручив колективу навчального закладу ноутбук, також грамоту Запорізької облради отримала директор школи Людмила Бурдєєва. Найкращим працівникам закладу вручили районні нагороди та відзнаки навчального закладу.

До присутніх звернулася колишній директор школи, Фруктівський сільський голова Любов Снігір. Вона подякувала колегам та своїм наставникам, з якими їй пощастило пропрацювати понад 25 років, і побажала колективу всього найкращого.

Щирі слова подяки на адресу вчителів лунали і від випускників навчального закладу. Зворушливо звернулася до колективу школи колишня вчителька Віра Захарівна Кондратова, яка присвятила педагогічній діяльності майже 30 років життя. Ветеран праці пригадала роки своєї роботи та наголосила, що жодного разу не шкодувала про свій вибір.

Голова Мелітопольської районної організації профспілки працівників освіти і науки Ксенія Захарова вручила подарунок та побажала школі усіляких гараздів.

Після численних привітань від гостей свята, естафету перехопили учні та випускники школи, які продемонстрували свої творчі здібності. Вони співали, декламували вірші та гуморески, чим неодмінно покращували і без того святковий настрій присутніх.