image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

У День села ділилися емоціями та планами на майбутнє

10:23 10.10.2019

192 роки з дня заснування Данило-Іванівки Новенської сільської ради відсвяткували в селі 5 жовтня.

Новенський сільський голова Валентин Бутенко зауважив, що лише шість років тому вдалося з’ясувати більш точну дату створення населеного пункту, а до цього вважалося, що село засноване набагато пізніше.

Поділився місцевий очільник і досягненнями останніх років з благоустрою Данило-Іванівки та планами на майбутнє.

— Наразі відновлене вуличне освітлення, вивозиться побутове сміття, нарешті, почали відновлювати клуб, зараз проводяться роботи по зведенню даху, сподіваюсь будуть кошти, і ми завершимо реконструкцію. А ще ми вже зробили проект на футбольне поле, яке буде навіть кращим, ніж у Новому. Планується, що на спортивному майданчику буде місце для занять волейболом, футболом та баскетболом, — розповів Валентин Бутенко.

Сам сільський голова також отримав вітання від селян, з нагоди нещодавнього ювілею.

Мешканців села також привітали зі святом голова Мелітопольської райдержадміністрації Сергій Селевич та заступниця голови Мелітопольської районної ради Людмила Шляхтіна. Сергій Селевич передав у дарунок місцевій школі принтер та вручив найактивнішим мешканцям села листи-подяки. Матеріальну допомогу закладам сосфери передав і місцевий підпри-ємець Микола Димура.

Від сільської ради були вручені подарунки ветеранам, вшанували й сімейні пари, які цього року святкують ювілейні дати з дня укладання шлюбу, після чого родини закружляли у романтичному танці.

Традиційно на святі працював сільськогосподарський ярмарок, а місцеві таланти радували присутніх своєю творчістю.