image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

«Вело проти авто»: у Мелітополі покажуть документальний фільм

Громадська організація «Спільно HUB» везе до Мелітополя велонетворкінг з мотивуючими спітчами, смаколиками та переглядом ліцензованого фільму «Вело проти авто».

До участі запрошуються всі охочі мешканці та мешканки Мелітополя, які зацікавлені у розвитку, спілкуванні з експертами/експертками у сфері розвитку велоінфраструктури, їздять на велосипеді або тільки планують підкорити цей двоколісний транспорт, а також любителі і любительки документального кіно та всі, хто мріє бачити своє місто велосипедним.

Подія відбудеться вже цієї неділі, 20 жовтня. Початок об 11:30 на базі Центральної міської бібліотеки (площа Перемоги, 1).

Велонетворкінг – це місце, де можна подискутувати, поговорити про важливість та роль велосипеда в житті міста та як і чому важливо розвивати велосипедну інфраструктуру.

У програмі передбачено:

11.30 — 12.00 — Реєстрація, вітальна кава.

12.00 — 12.30 — Знайомство всіх учасників та учасниць велонетворкінгу.

12.30 — 12.45 — Чому важливо включатись у процеси розвитку велоінфраструктури, Яна Брик, U-Cycle (Громадська організація «Асоціація велосипедистів Києва»), м. Київ.

12.45 — 13.00 — Як живе та розвивається велоспільнота Києва, Марія Шененко, U-Cycle (Громадська організація «Асоціація велосипедистів Києва»), м. Київ.

13.00 — 13.15 — Процес прийняття рішень з розвитку велоінфраструктури: безконфліктний вплив, Ганна Дворна, громадська організація «Спільно HUB», м. Запоріжжя.

13.15 — 13.30 — Чому важливо розвивати велоінфраструктуру у Мелітополі, Ірина Славова, Агенція розвитку Мелітополя.

13.30 — 13.45 Досвід у розбудові велоінфраструктури з Вінниці, Івано-Франківська, Яремче та Львова — Андрій Жорняк, Управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради та Ігор Єрмалюга, Велоклуб Мелітополя.

13.45 — 14.00 — Кава зі смаколиками.

14.00 — 15.30 — перегляд ліцензованого фільму «Вело проти авто».

15.30 — 16.00 — Обговорення фільму, натхненні побажання для розвитку велоінфраструктури Мелітополя.

Участь у події безкоштовна!

Тож, якщо ви шукаєте розвитку, нового досвіду, позитивних змін  та натхнення – ця подія саме для вас.

Контактна особа для ЗМІ:

Ірина Ярко, медіакоординаторка громадської організації «Спільно HUB»,

+38 (097) 424 68 00, ira.yarko@gmail.com

Велонетворкінг виконується в рамках проєкту «ВелоМіста», який організовують Громадська організація «Спільно HUB» в партнерстві з Громадською організацією «U-Cycle» (Асоціація велосипедистів Києва) і «Агенцією розвитку Мелітополя» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).