image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Ярмарок пропагує навчання для дорослих

16:18 01.11.2019

Вже втретє Громадська спілка «Соціальне підприємство «Центр освіти дорослих «Перший» провела в Мелітополі Свято-Ярмарок тренінгів і майстер-класів особистісного та професійного розвитку для дорослих. 26 та 27 жовтня організатори запросили всіх відвідати чергові освітні заходи, які пройшли цього року вперше на базі коледжу ТДАТУ.

Своїми знаннями з гостями ярмарку поділилися 36 тренерів на 53 тренінгах і майстер-класах, в яких взяли участь близько 500 учасників.

Тематика заходів була найрізноманітніша — від психології та особистісного зростання, маркетингу, кулінарної майстерності та перукарської справи до масажу та латинських танців.

Треба наголосити, що відвідання цього заходу було безкоштовним. Наприкінці кожного дня серед учасників традиційно розігрувались призи у лотереї від партнерів та організаторів. В проведенні ярмарку організаторам дуже допомогли 26 волонтерів від різних навчальних закладів міста — МВПУ, Педагогічного університету, коледжа ТДАТУ та шкіл.

Проведення Свята-Ярмарку, за словами голови правління «Центру освіти дорослих «Перший» Тетяни Одноріг, має прислужитися популяризації освіти для дорослих та відкриттю нових цікавих тренерів.