image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють співчуття родині та близьким Миколи Речки

 Пішов з життя заступник головного лікаря комунальної установи «Мелітопольська міська лікарня №2» Мелітопольської міської ради Запорізької області Микола Михайлович Речка.

Прощання з померлим відбудеться у неділю, 10 листопада, з 11.00 до 12.00 біля центрального входу до терапевтичного корпусу КУ «Мелітопольська міська лікарня №2» за адресою: вул. Брів-ла-Гайард, 19.

Речка Микола Михайлович народився 30 вересня 1950 року у селі Головки, Малійського району, Житомирської області. У 1977 році закінчив Запорізький державний медичний інститут за спеціальністю «Лікувальна справа».

Свою трудову діяльність Микола Михайлович почав у 1978 році лікарем-інфекціоністом Василівської центральної районної лікарні. З 1982 по 1983 рік працював на посаді завідуючого інфекційним відділенням Василівської центральної районної лікарні. З 1983 по 2016 рік обіймав посаду головного лікаря комунальної установи «Мелітопольська міська лікарня №2» Мелітопольської міської ради Запорізької області. З 2016 по 2018 рік – заступник головного лікаря з експертизи тимчасової непрацездатності комунальної установи «Мелітопольська міська лікарня №2» Мелітопольської міської ради Запорізької області. З 2018 року до тепер працював заступником завідувача з експертизи тимчасової непрацездатності відокремленого підрозділу «Лікарня №2» комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області.

Микола Михайлович був сучасним кваліфікованим керівником з великим досвідом організаційної і управлінської роботи та творчим мисленням, який не визнавав безвихідних ситуацій. Працелюбний та ініціативний, вмілий, принциповий організатор, людина з високим почуттям відповідальності, якій властиві оптимізм та людяність.

Двічі громада міста Мелітополя довіряла Миколі Михайловичу представляти її інтереси в Запорізькій обласні раді: 1994-1998 роки, 1998-2002 роки.

Основним у його діяльності в якості депутата Запорізької обласної ради було покращення життєвого рівня громадян з питань охорони здоров’я та підвищення медичного престижу та благоустрою міста, медичний та соціальний захист деяких категорій громадян.

За заслуги перед українським народом був відзначений Грамотою Верховної ради України, а також ювілейною медаллю «За розвиток Запорізького краю». Неодноразово нагороджувався Почесними грамотами Міністерства охорони здоров’я України, Запорізької обласної ради, Запорізького обласного комітету профспілки працівників охорони здоров’я виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області.