image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Місто приєдналося до всеукраїнського флешмобу

В неділю в багатьох містах України пройшов флешмоб, в рамках якого люди одночасно заспівали колядку «Нова радість стала». Започаткували його в 2017 році в Харкові, де вчора співали вже 2 тисячі учасників Вертеп-фесту. За два роки флешмоб став вже міжнародним, а в минулому році разом співали 50 міст України.

Мелітополь вже вдруге долучається до цієї акції. Минулого року колядку співали на центральній площі міста. Цього разу обрали сквер Дружби народів на мікрорайоні з новою ялинкою.

— Ми об’єднуємо Україну в загальному співі цією колядкою-молитвою, — розповідає організатор флешмобу в Мелітополя Анна Нікольська. — Як військові захищають Україну своєю силою, то ми будемо захищати її духовно піснею всі разом.

Зважаючи на вітряну погоду бажаючих прийняти участь було не дуже багато. Але всі прагнули заспівати якнайкраще. Слова колядки організатори виклали в соцмережі заздалегідь. Трохи потренерувалися і…

Кожне місто, яке бере участь в акції, записало відео, яке потім стане частиною загального ролику, який можна буде подивитись на YouTube.