image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Допомогапідобліковим у відновленівтраченого паспорту

11:02 17.01.2020

Паспорт — цеосновнийзагальногромадянськийофіційний документ, виданийспеціальноуповноваженим на те державним органом, якийпосвідчує особу власника, йогоправовеположення, соціально-біологічнівластивості та визначаєйогоприналежність до певноїдержави.

Так, за сприяннямМелітопольськогоміськрайонного відділуфіліїдержавної установи «Центр пробації»вЗапорізькійобластіодразу двом суб’єктам пробації, яківтратили паспорт громадянинаУкраїни, булонаданодієву допомогу в отриманні ID-паспорту,карткигромадянинаУкраїни.

Працівникамиуповноваженого органу з питань пробації постійно проводиться робота щодо виявлення та сприяння у вирішеннінагальнихсоціальних проблем осіб, якіперебувають на обліку.

Ефективнавзаємодіяміжрізнимидержавнимиустановамидозволяєдосягтиякіснихрезультатів у найкоротші строки та надаватикваліфікаційнувсебічнудопомогу особам, якіїїпотребують.

Отримання паспорту даєможливістьофіційноздобутиосвіту, працевлаштуватися, дає право особам на укладанняцивільно-правовихугод та даєзмогу в ціломувідчувати себе повноціннимгромадяниномнашоїдержави.

Провідний інспектор Мелітопольського МРВ філії ДУ «Центр пробації» в Запорізькій області  Юлія  Чеснок