image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

На Запоріжжі поліцейські затримали підозрювану в умисному вбивстві літнього чоловіка

Особу та місцезнаходження зловмисниці оперативно встановили працівники відділу кримінальної поліції. Раніше судиму місцеву мешканку затримали в порядку ст.208 КПК України. Триває досудове розслідування.

22 січня до дільничного офіцера поліції Мелітопольського відділу поліції звернулись мешканці одного із будинків по проспекту Богдана Хмельницького в Мелітополі з інформацією про те, що декілька днів не бачать свого літнього сусіда, який мешкає в квартирі один, двері квартири зачинено.

Працівники поліції потрапили до квартири і виявили труп чоловіка 1939 року народження з ознаками насильницької смерті. На місце події виїхало керівництво ГУНП в Запорізькій області, Мелітопольського відділу поліції, слідчо-оперативна група та криміналістична лабораторія.

«Дільничні офіцери поліції та оперативники опитали всіх сусідів та мешканців багатоповерхового будинку, в якому проживав загиблий пенсіонер. Поліцейськими було встановлено коло осіб, з якими спілкувався самотній чоловік та його спосіб життя. За прикметами, які надали сусіди загиблого, співробітники кримінальної поліції протягом декількох годин встановили особу жінки, яка останньою спілкувалась з загиблим та затримали її на території Мелітополя», — розповів т.в.о. начальника Мелітопольського відділу поліції Сергій Андрющенко.

Поліцейськими встановлено, що 19 січня між власником квартири та жінкою виникла сварка та бійка, в ході якої остання нанесла чоловіку декілька ударів  та численні ножові поранення тулубу, а потім втекла з місця злочину. Від отриманих тілесних ушкоджень пенсіонер помер.

Раніше судиму мешканку Мелітополя 1982 року народження затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим вирішується питання обрання запобіжного заходу для жінки.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що у Шевченківському районі Запоріжжя патрульні встановили підозрюваного в умисному вбивстві.