image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

У Запорізькій області оперативники затримали підозрюваного у розбійному нападі

Мешканця Мелітополя, який вдарив потерпілого та заволодів його майном, затримали в порядку ст.208 КПК України. Зловмиснику вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

22 січня близько 10:00 до Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області звернувся місцевий мешканець 1964 року народження, який повідомив, що напередодні ввечері його пограбували.

Поліцейськими встановлено, що в одному із під’їздів будинку по вулиці Гризодубової у Мелітополі під час розпиття спиртних напоїв малознайомий чоловік вдарив потерпілого по голові, заволодів його мобільним телефоном та грошовими коштами й втік з місця злочину.

Співробітники кримінальної поліції провели низку оперативно-пошукових заходів та встановили особу зловмисника. Ним виявився мешканець Мелітополя 1987 року народження. Оперативники розшукали та затримали його у Мелітополі. У зловмисника вилучено викрадений мобільний телефон.

Фігуранта затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

23 січня слідчим Мелітопольського відділу поліції зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Крім того, 23 січня правопорушнику також повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліцейськими доведена причетність чоловіка до чотирьох епізодів крадіжок майна громадян із автомобілів на території Мелітополя.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що у Мелітополі під час санкціонованого обшуку в приватному домоволодінні, поліцейські виявили та вилучили з незаконного обігу наркотичну речовину рослинного походження.

Відділ комунікації поліції Запорізької області