image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Нагорода за виховання дітей

Три мешканки Мелітопольського району у понеділок отримали почесну державну нагороду «Мати-героїня». нагорода

Вручали нагрудні знаки багатодітним жінкам голова райдержадміністрації Євген Любцов та голова районної ради Юрій Єсипенко.

Першою нагородженою стала мешканка Костянтинівки Віра Циганкова. В її родині п’ять доньок і вже двоє онуків. Віра Василівна весь вільний від виховання дітей час присвячувала роботі, тому і донечок навчала працьовитості. Жінка вважає, що найголовніше в житті — виховати справжню Людину — чесну, порядну, привітну. Її донечок в Костянтинівці люблять та поважають.нагорода 2

Керівники району побажали Вірі Василівні міцного здоров`я та наснаги, аби допомогти стати на ноги своїм молодшим дітям. До слів привітань на честь Матері-героїні приєднався Костянтинівський сільський голова Леонід Біленький.

А ось мешканка Астраханки Валентина Жданова має сімох дітей та дев’ятьох онуків. Вона із задоволенням розповідає про свою величезну родину: про чоловіка, з яким у шлюбі вже 55 років, про дітей та їхні родини, про талановитих онуків. Є. Любцов, Ю. Єсипенко та Астраханський сільський голова Микола Григорьєв вручили їй нагороду, квіти та подякували за виховання дітей.

Останньою цього дня нагороду з рук очільників Мелітопольського району отримала мешканка Новобогданівки Наталія Москаленко. Сільський голова Дмитро Хлистун також приїхав, аби разом з усіма привітати матір п’ятьох дітей. Родину Москаленко в Новобогданівці вважають зразковою. Батьки відповідально ставилися до виховання дітей, багато зусиль та часу приділяли роботі. Їх діти також виросли відповідальними та працьовитими.

Для довідки: Згідно з Указом Президента України «Про почесні звання України» жінки, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у т. ч. дітей, усиновлених, мають право на отримання Почесного звання України «Мати-героїня». З 2008 року до почесного звання та нагрудного знаку також додається одноразова грошова винагорода.