image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Нардеп Євген Балицький: «Нам є чим пишатися»

11:07 24.07.2013

16 липня народний депутат України Євген Балицький здійснив робочу поїздку до свого виборчого округу, під час якої зустрівся з керівниками Мелітопольського району.

Голова районної ради Юрій Єсипенко та його заступник Володимир Бєлов розповіли народному депутату, з якими проблемами та труднощами наразі вони стикаються, в яких питаннях покладаються на підтримку нардепа. Зокрема, мова йшла про пришвидшення темпів газифікації району, про завершення реконструкції терпіннівського дитячого садка, про проблему заборони на будівництво скотомогильників, про доочищення та передачу громаді району території та майна колишньої новобогданівської артбази та ряд інших питань.

Євген Балицький запевнив, що усі почуті питання будуть ретельно вивчені і вже найближчим часом за ними будуть проведені конкретні дії. Адже позитивний досвід вирішення проблемних питань завдяки сприянню нардепа Мелітопольщина вже має.

— Ми можемо пишатися тим, що Фруктовська сільська рада отримає на очисні споруди більше 10 мільйонів гривень, — перелічує Євген Балицький,  — що отримані кошти на соціальний розвиток території, а саме — ремонт будинку культури в с. Костянтинівка та дитячого садка в с. Данило-Іванівка. Все це — результати добре налагодженої роботи між районною радою, райдержадміністрацією, сільськими територіями, обласною владою та мною як нардепом, який обраний від цього округу. Наразі ми будемо активно займатись питанням газифікації, зокрема — пришвидшенням будівництва газопроводу «Зарічне-Відрадне».

Окрім зазначеного, Євген Балицький домігся, аби заходи на честь 70-тої річниці прориву лінії «Вотан» визнали на державному рівні. Цієї осені мешканців та гостей Мелітопольщини чекає масштабне свято із запрошенням неординарних гостей та з детальною реконструкцією тих подій.

Окрім цього, нардеп вважає великим здобутком те, що проект з очищення малих річок Мелітопольщини все ж вдалося втілити в життя.

— Було проведене виїзне засідання, за підсумками якого в державному бюджеті з’явився спеціальний рядок — 100 мільйонів гривень на 2014 рік — на втілення цієї програми в життя, — розповів депутат. — Таким чином, робота з відновлення життєдіяльності Молочного лиману та Молочної ріки буде розпочата.

Євген Балицький запевнив, що і надалі братиме активну участь у вирішенні проблем мелітопольців. Нардеп з однаковою увагою ставиться як до загальнорайонних питань, так і до турбот своїх виборців. Він раз на місяць проводить прийом громадян та по можливості допомагає мелітопольцям у вирішенні їх проблем.