image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Свято Незалежності у вишиванках

22 серпня в Терпіннівському будинку культури відбулося масштабне свято на честь 22-гої річниці Незалежності України. З усіх куточків району приїхали люди, аби разом відсвяткувати день народження незалежної держави.свято  свято3

Тематикою свята стали вишиванки та рушники — головний символ української народної творчості. Та й сам захід назвали «Іду по світу в вишиванці». В фойє будинку культури гості свята могли ознайомитися із роботами членів народного аматорського товариства «Надія», які влаштували виставку-продаж.

свято2Урочисту частину свята розпочали з офіційних привітань від перших осіб району та врученням обласних нагород. Зокрема, орден «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІІ ступеня отримав начальник районного управління агропромислового розвитку Михайло Данченко. Також почесні подяки від обласної влади отримали працівники району, які досягли чималих успіхів в роботі: головний бухгалтер ра-йонної ради Олена Тішко, депутат районної ради Володимир Гарабажиу, спеціаліст відділу ведення державного реєстру виборців МРДА Лілія Філаткіна-Губенко.

Впродовж свята ще багато разів на сцену запрошували представників різноманітних управлінь, організацій та підрозділів районної ради та державної адміністрації — аби подякувати за сумлінну працю та привітати із державними святами.свято4

Церемонія нагородження чергувалася з виступами кращих вокалістів та танцівників району, глядачі побачили дефіле у вишиванках, мали змогу підспівувати улюблені українські пісні.

Головну інтригу свята — розіграш призів для гостей свята у вишиванках — тримали до останнього. Наприкінці концертної програми був проведений розіграш і доля визначила щасливих володарів призів.

Районні керівники ще раз зійшли на сцену, аби подякувати всім, хто доклав зусилля для організації чудового свята. Голова районної державної адміністрації Євген Любцов насамперед подякував сільському голові Василю Ступару та його заступнику Андрію Сляднєву за теплий прийом на Терпіннівській землі, а також депутатам районної ради Василю Масалабову, Анатолію Ракову та Василю Руденькому за фінансову підтримку в організації свята. До речі, завдяки допомозі Анатолія Ракова щороку над будівлею Терпіннівського будинку культури здіймають найбільший в районі прапор України — на честь головних державних свят.

Голова районної ради Юрій Єсипенко окремо подякував районному відділу культури та туризму під керівництвом Володимира Фтіца та центру народної творчості під головуванням Світлани Дубовик за яскраве, цікаве та належним чином організоване свято української культури.