image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

День визволення

12:43 16.10.2013

Минулої п’ятниці мешканці села Костянтинівка відзначили день визволення свого села від фашистських загарбників.день визв  день виз2

Цій події учні трьох костянтинівських шкіл присвятили смолоскипний хід. Разом зі школярами у колоні йшли ветерани війни — учасники бойових дій та працівники тилу. Приєдналися до акції також голова районної ради Юрій Єсипенко, Костянтинівський сільський голова Леонід Біленький, депутат райради Валерій Анєнко та голова районної ради ветеранів Леонід Коваленко.

день визЗавершився урочистий хід мітингом біля могили радянських воїнів на братському кладовищі. Працівники культури та освіти приготували розповіді про воєнне минуле Костянтинівки і про костянтинівців, які поклали своє життя заради миру й спокою усього світу.

На честь загиблих у роки Великої Вітчизняної війни та на згадку про усіх загиблих костянтинівців присутні запалили свічки та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчаня. Мітинг завершився урочистими залпами салюту та покладанням квітів до братської могили.