image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Нагороди в День села

13:09 23.10.2013

12 жовтня 181-шу річницю з дня заснування відзначило село Данило-Іванівка Новенської сільради. Сонячного дня біля сільського клубу зібралися усі данило-іванівці, аби привітати один одного зі святом.

нагороди2 копия

Першим до присутніх звернувся Новенський сільський голова Валентин Бутенко.

— Перш за все я хочу подякувати мешканцям села за безвідмовну допомогу, яку ви готові надавати у будь-який момент. Завдяки вашій допомозі ми перетворили Данило-Іванівку на зелене, квітуче, чисте і гарне село. Ми відновили тут вуличне освітлення, привели до ладу школу, ремонтуємо клуб. Переконаний, що разом ми подолаємо будь-які проблеми та впораємось із будь-якими завданнями, — підкреслив сільський голова.

нагороди копия

Трударям села, почесним мешканцям, подружнім парам, які відзначили ювілей спільного життя, та молодим батькам від сільської ради були вручені пам’ятні подарунки. На їх честь лунали пісні та привітання.

Голова районної ради Юрій Єсипенко зазначив, що наразі Данило-Іванівка та інші села сільради завдячують своїм процвітанням вмілому керівництву сільського голови.

— Керівництву району приємно та легко працювати з такими сільськими головами, як ваш Валентин Вікторович, — звернувся О. Єсипенко до присутніх на святі. — За той недовгий час, який він очолює сільську раду, у ваших селах відбулося дуже багато позитивних змін. Я впевнений, що за вашої підтримки та у співпраці із районною владою Валентину Вікторовичу вдасться втілити в життя й інші плани.

Голова райдержадміністрації Євген Любцов відзначив, що цими ж днями район відзначає ювілей звільнення від фашистської навали, тому його привітання перш за все були адресовані ветеранам.

— Я хочу подякувати представникам старшого покоління за їх подвиг та запевнити, що ми докладаємо всі зусилля, аби зберегти мир в країні, — зазначив Є. Любцов. — Наразі ми докладаємо зусиль, аби жити в Мелітопольському районі було комфортно представникам усіх поколінь. Ми впроваджуємо медичну реформу, активно працюємо над відновленням об’єктів культури тощо.

Також привітання на адресу данилоіванівців пролунали від місцевого сільгоспвиробника Миколи Димури та його родини. Подружжя Димури нагородили усіх своїх працівників, вручили їм грошові винагороди, а також привезли дарунки місцевому клубу, школі та лікарні. Завершилася програма яскравим концертом за участю кращих районних виконавців, а також танцювального колективу Мелітопольського училища культури.