image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Почесні нагороди гімназистів

11:20 12.12.2013

Протягом жовтня-листопада 2013 року в м. Запоріжжі на базі БК «Орбіта» в рамках Всеукраїнського відкритого фестивалю дитячого художньої творчості «Єдина родина-2013» відбулись обласні фестивалі – конкурси різних видів мистецтв. Після районного огляду художньої самодіяльності на обласні конкурси отримали запрошення вихованці Костянтинівського районного НВО №1 «Таврія».DIGITAL CAMERA

19 жовтня 2013 року відбулася перша поїздка для участі в обласному конкурсі з вокального мистецтва «Зіркове сяйво». Дует Білоусової Єви та Овчаренко Аліни з піснею «Мамина сорочка» (керівник Сидоренко О. А.) отримав ІІІ місце, а вокальна група дівчат з піснею «Ой ти, весно!» — ІІ місце (керівник Трокай О. А.). Такими були результати першої поїздки.

Друга поїздка в м. Запоріжжя відбулася 9 листопада. За умовами конкурсу інструментальний ансамбль «Таврії»  (керівник Касьяненко А. С.) виконав інструментальну п’єсу «Віночок українських пісень», за що отримав І місце в обласному конкурсі.

23 листопада 14 учнів гімназії взяли участь в обласному фестивалі-конкурсі театрального мистецтва «Світ театру та Я». На розсуд журі вихованці театрального гуртка представили виставу «Веселий сільський ярмарок» (керівник Степанова О.В.). І знов  перемога:  ІІ місце в області.

Ми, члени загальношкільного батьківського комітету, від щирого серця вітаємо учнів гімназії та їх керівників із здобутими вагомими перемогами.

Голова загальношкільного батьківського комітету Черкашина С. В.