image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Сільради готуються до свят

IMG_6716 (Копировать1)11 грудня відбулося чергове навчання сільських голів району. Розпочався захід з виступу голови райдержадміністрації Євгена Любцова, який звернувся до присутніх із проханням приділити максимум уваги безпеці проведення новорічних свят, що наближаються.

Також у зв’язку зі значним похолоданням районний очільник закликав сільських голів приділити максимум уваги збереженню здоров’я громадян. Зокрема, тримати на контролі умови життя селян, що потрапили у скрутну життєву ситуацію.

Під час навчання директор Мелітопольського районного центру охорони культурної спадщини Валерій Деріло розповів, що протягом чотирьох тижнів до центру звернулося понад 11 орендарів щодо оформлення охоронних договорів (спрямованих на захист територій курганів, які найчастіше розташовані посеред сільгоспугідь). Він зазначив, що ці документи центр оформлює безкоштовно і звернувся до сільських голів із проханням посилити роботу з орендарями у цьому напрямку. У ході навчання також були обговорені перспективи виробництва органічної продукції в Україні, участь громад Мелітопольського району у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування наступного року.