image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

В Новому вшанували афганців

11:47 20.02.2014

15 лютого у Новенському будинку культури відбувся урочистий  захід, присвячений виведенню радянських військ з Республіки Афганістан. в новому 2 [1600x1200]

Цього дня в залі зібралися воїни-інтернаціоналісти зі всіх сіл Новенської сільради. Першим до присутніх звернувся Новенський сільський голова Валентин Бутенко.

— Воїни-афганці йшли під пулі, під бомби, ризикували своїм життям, здоров’ям, багато з них не повернулися з поля бою живими… Вічна пам’ять тим, хто загинув, і щира вдячність тим, хто зміг пережити військові події та повернувся додому, — зазначив він.в новому [1600x1200]

Голова Мелітопольської райдержадміністрації Євген Любцов привітав воїнів-інтернаціоналістів із визначною датою та підкреслив, що завданням кожного є збереження мирного життя в нашій країні.

Під час свого виступу голова Мелітопольської районної ради Юрій Єсипенко зазначив, що в районі завжди пам’ятають про подвиг воїнів-афганців, а 25-річчя виводу військ відзначили у кожному з населених пунктів Мелітопольщини. Отаман Мелітопольського козачого полку Олександр Литвин приєднався до вітальних слів на адресу воїнів-інтернаціоналістів і побажав їм сімейного затишку та міцного здоров’я. Під час заходу  його учасники вшанували пам’ять загиблих солдат хвилиною мовчання, а воїнам-інтернаціоналістам були вручені пам’ятні нагороди.